Nagelförlängning / Nagelförstärkning

Nagelförlängning

På Fake Factory jobbar vi med både akryl och gelé och vi använder enbart högkvalitativa märkesprodukter av rang: NSI, CND, Light Elegance, REQ, OPI, Zoya mm. Vi erbjuder också klassisk manikyr och shellac (gel-polish) och MINX-nfranskt1ails, dekorationer med folieplättering.

På salongen finns både erfaren nagelspecialist (d v s, kan alla material på marknaden: akryl, gelé, Extreme och glasfiber/silke) och elever som är under utbildning (gelé).

Hos oss kan du få naglar i klassisk fransk manikyr, stilrena mandelformade med naturlig lackning eller lyxigt rött. Eller kanske du vågar dig på stilettos med en twist! Alla former, längder och utseende enligt ditt önskemål.
Vi gör dekorationer och färger med glitter i alla tänkbara nyanser.

Akryl eller Gelé?
Det är oftast frågan om smaksak, men vi utgår i grunden från dig och din livsstil. Generellt kan man säga att akryl är hårdare än gelé, men akrylen är till skillnad från gelén, porös, d v s akrylen drar åt sig vätska och kan missfärga lättare.

Arbetar du mycket i och med vatten kan gelé vara att föredra. Är du en sån som slår i naglarna mycket kanske akryl är svaret. Många gånger får man pröva sig fram.
Idag är det gelén som är mest utspridd och det är främst p g a att den är lite enklare att jobba med, men det spelar också in att gelén är luktfri, vilket föredras av många salonger. Därmed inte sagt att gelén är harmlös. Man måste alltid vara försiktig när man arbetar med båda dessa materialen för att inte utsätta dig som kund för onödig exponering av materialet på hud eller nagelband.
Därför kan du känna dig säker när du gör dina behandlingar hos oss!

Klicka på länken för våra priser: PRISLISTA/BOKNING

BokaTid_Gron_MorkBakgrund_90px