Naglar

Naturlig nagelvård

Vi erbjuder såväl klassisk manikyr som SPA-manikyr. I den klassiska manikyren ingår filning & formning av naglarna, puts och ans av nagelband, rengöring, inoljning av namanikyrbildglar, massage med mjukgörande handkräm. Avslutas med lackning av 4 lager lack; baslack, färgat lack 2 lager och topplack som förseglar.
I SPA-manikyren ingår dessutom  en djuprengörande hand-scrub och en inpackning/mask för extra tillförsel av fukt till torra händer.
Boka tid via länken längst ned på sidan. Där hittar du även priser och lediga tider för behandling.

 

Behandling av naturlig nagel – Leighton Denny Renovate – Nail Repair Therapy
Har du naglar som är sköra, skivar sig, spricker och lätt går sönder? Då är Renovate-behandlingen din lösning!
Med Renovate ger man nageln ett naturligt skydd som återfuktar och ger styrka. Renovate stärker den naturliga nageln med medicinskt glas, samma som används inom vården.leighton_denny_renovate

Inled behandlingen med ett besök på Fake Factory, där du får en manikyr och behandling med Renovate Cream.
Du får med dig behandlings-kit och instruktioner hem, för fortsatt eftervård.Inom två veckor har du sedan ett långvarigt & hållbart resultat!

Pris för behandling 30 min + kit att ta med hem: 495 kr

LEIGHTON DENNY RENOVATE NAIL REPAIR THERAPY (10ML)

Leighton Denny Renovate Nail Repair Therapy (10ml)

BESKRIVNING

Ge dina sköra naglar en välbehövlig återställning med RENOVATE Nail Repair Therapy by Leighton Denny, en intensivvårdande behandling för dina naturliga naglar . Denna 14-dagars kur åtgärdar flagande, skivade, spruckna och livlösa naglar och ger de en återupplivande effekt!

Leighton Denny’s RENOVATE Nail Repair Therapy är en kräm fullpackad med välgörande och stärkande ingredienser såsom avokadoolja, bio-aktivt glas, diamantpartiklar, vitamin E och 7 väsentliga oljor som arbetar tillsammans för att ge dig friskare, starkare, hälsosammare och vitalare naglar.

Denna beroendeframkallande behandling jobbar på 3 nivåer: polerar, återfuktar och skyddar:

  • Polerar: Renovate cream återställer skadade och torra naglar som har sprickor, skivar sig och  är ömtåliga. Med hjälp av nanopartiklar innehållande superfina diamanter, poleras nagelytan och ger ett jämnare, helare och vitalare utseende.
  • Återfuktar:  Stärkande oljor och återfuktande beståndsdelar i krämen går på djupet av nageln och nagelbanden och ger en djupt återfuktande behandling som sedan förseglas av silikoner. Dessa hjälper till att behålla fukten och de stärkande oljorna, som ger ett silkeslent resultat.
  • Skyddar: Renovates komplexa formula skapar en effektiv barriär över hela den naturliga nageln och skyddar den från negativ påverkan från överexponering av vatten, som är starkt uttorkande.

 

Nagelförlängning

På Fake Factory jobbar vi med både akryl och gelé och vi använder enbart högkvalitativa märkesprodukter av rang: NSI, CND, Light Elegance, REQ, OPI, Zoya mm. Vi erbjuder också klassisk manikyr och shellac (gel-polish) och MINX-nfranskt1ails, dekorationer med folieplättering.

På salongen finns både erfaren nagelspecialist (d v s, kan alla material på marknaden: akryl, gelé, Extreme och glasfiber/silke) och elever som är under utbildning (gelé).

Hos oss kan du få naglar i klassisk fransk manikyr, stilrena mandelformade med naturlig lackning eller lyxigt rött. Eller kanske du vågar dig på stilettos med en twist! Alla former, längder och utseende enligt ditt önskemål.
Vi gör dekorationer och färger med glitter i alla tänkbara nyanser.

Akryl eller Gelé?
Det är oftast frågan om smaksak, men vi utgår i grunden från dig och din livsstil. Generellt kan man säga att akryl är hårdare än gelé, men akrylen är till skillnad från gelén, porös, d v s akrylen drar åt sig vätska och kan missfärga lättare.

Arbetar du mycket i och med vatten kan gelé vara att föredra. Är du en sån som slår i naglarna mycket kanske akryl är svaret. Många gånger får man pröva sig fram.
Idag är det gelén som är mest utspridd och det är främst p g a att den är lite enklare att jobba med, men det spelar också in att gelén är luktfri, vilket föredras av många salonger. Därmed inte sagt att gelén är harmlös. Man måste alltid vara försiktig när man arbetar med båda dessa materialen för att inte utsätta dig som kund för onödig exponering av materialet på hud eller nagelband.
Därför kan du känna dig säker när du gör dina behandlingar hos oss!

Klicka på länken för våra priser: PRISLISTA/BOKNING

 

BokaTid_Gron_MorkBakgrund_90px

 

Recent Posts