REQ Kombo-utbildning (online + personlig närvaro på skolan)

REQ Komboutbildning Nagelterapeut

På Fake Factory erbjuder vi professionella nagelterapeututbildningar med det helsvenska märket REQ. REQ betyder Renewal Experience Quality och står för kvalitet, lättillgänglig support och prisvärda produkter.

REQ´s utbildningar passar både för dig som vill starta en ny yrkeskarriär men även för dig redan certifierade Nagelterapeut som önskar vidareutbilda dig i annat material eller andra kompletterande utbildningar inom exempelvis teknik och dekoration.

NYHET! Nu kan vi erbjuda dig vår Kombo-utbildning med möjlighet att kombinera online-lektioner med fysiska lektioner, uppföljning och prov på skolan.

Har du svårt att ta ledigt eller har långt att åka? Då kan detta definitivt vara svaret på dina behov av en flexibel utbildningsmodell.

REQ Certifierad Nagelterapeut, inkl Manikyr KOMBO

Målsättningen med våra utbildningar är ge våra elever en god grund med en hög kunskapsnivå i hur händer, naglar och nagelvård fungerar. Allt för att skapa goda förutsättningar för behandlingar, försäljningsmöjligheter och service.
Samtidigt vill vi sätta fokus på det som på lång sikt är verkligen viktigt för att få vackra välvårdade händer och naglar. Vi tror på en livslång utveckling inom detta yrke.

Vi erbjuder utbildningar på alla nivåer för både nybörjare och proffs. Våra skolor finns runt om i landet med höga krav på våra lärare, som alla har god erfarenhet av yrket. Som privatskola strävar vi alltid efter att tillgodose individuella behov och hitta anpassade lösningar för våra elever. Efter utbildningen arbetar våra säljare och återförsäljare med att serva dig som kund. Vi håller dig uppdaterad och erbjuder dig att ständigt utvecklas med oss.

Pris kombo-utbildning inklusive el-filsutbildning: 30 500 kr inkl moms.
Produkter till ett värde av 14 500 kr ingår i kurspriset.

Våra inplanerade utbildningar 2021:

  • 6/4   Start REQ Nagelterapeututbildning (Ditt val Gel eller Akryl)
  • 1/10 Start REQ Nagelterapeututbildning (Ditt val Gel eller Akryl) KOMBO 

REQ – KOMBO Nagelterapeut, inkl Manikyrutbildning
Kursupplägg:

(8 dagar online och 9 dagar på skolan):

I kursen ingår bl.a. grundlig teoretisk genomgång och praktiskt arbete med;

* Manikyr Grund, anatomi, vård och behandling av naturliga naglar, lackgel av naturliga naglar samt förstärkning med Body Builder Gel på flaska

* REQ Gel- eller Akrylsystem

* Kemi och säkerhet samt härdplastutbildning med intyg

* Preparation av de naturliga naglarna, även med elfil.

* Appliceringsteknik av materialet

* Förstärkning av naturliga naglar

* Förlängning av naglar med tipp- och mallteknik

* Nagelns zoner, c-kurva, placering av apex samt hur man får till olika former

* Längd- form och slutfilning med både handfil och elfil.

* Naglar med speciella behov

*Olika former på naglar

* Återbesök och underhåll

* Kundbemötande, försäljning av tjänster och produkter, det egna företaget samt färglära

* Praktiskt arbete med modeller på skolan samt hemmavid.

Under hempraktiken som planeras och läggs upp individuellt av dig som elev finns möjlighet till kontinuerlig kontakt med lärare via telefon eller email. För att skapa rutin och uppnå de kriterier som krävs rekommenderas ett minimum av 20 kunder innan din examensdag. Det finns alltid möjlighet att köpa till lärarledda praktikdagar på skolan utefter behov och önskemål. Du har tillgång till allt online-material i 6 månader efter påbörjad utbildning, så du kan se klippen på nytt, vid behov.

I kursavgiften ingår kurslitteratur, online-lektioner i form av olika videoklipp. Produkter och material som framför allt är beräknat att räcka till kursdagarna på skolan samt till den praktik som görs hemma, på skolan eller på salong.

Som elev kan man i vissa fall behöva köpa till produkter under praktiktiden. Detta kan göras på respektive skola. Efter avslutad kurs behåller eleven sitt material. Alla avklarade utbildningar avslutas med diplom eller deltagarbevis. Förutom att bli godkänd krävs då även 90% närvaro samt full erlagd kursbetalning.

Som Manikyrist kan du erbjuda kunder en mängd olika behandlingar inom naturlig nagelvård och permanent Lackgel. Du erhåller ditt Manikyristdiplom under kursen gång, före du gör ditt examensprov till Nagelterapeut. Du får då direkt tillgång till REQ:s webshop för att handla exempelvis lackgel, bodybuilder, filar och annat grundmaterial till återförsäljarpriset.

Som Nagelterapeut är du manikyrist i grunden. Du behärskar en teknik och kan erbjuda kunder en mängd olika behandlingar inom naturlig nagelvård samt förlängningar, förstärkningar och skulptering med tipp eller mall med gel eller akryl. Du får som diplomerad direkt tillgång till REQ:s webshop där du kan handla alla produkter inom ditt materialval utan begränsning. Som Diplomerad Nagelterapeut hos REQ innebär att du fått en SANSA-godkänd utbildning. Det öppnar dörrarna till alla professionella återförsäljare i branschen och du kan öppna konton där du önskar genom att visa upp ditt REQ-Nagelterapeut diplom.

Påbyggnadskurs finns både i akryl och gel. Vi erbjuder även privatkurser inom det du önskar lära dig mer om. Vi håller kurser inom applicerings- och filteknik, dekorationstekniker, arbeta mer effektiv mm. Dessa kurser går du efter avslutad Nagelterapeut utbildning.

OBS! Fake Factorys utbildningar är självklart SANSA-godkända. SANSA är en rikstäckande organisation som utformar ramar och regler för godkända nagelskolor och leverantörer i Sverige. Har du gått en godkänd SANSA-utbildning är du godkänd för att handla nagelprodukter hos alla seriösa leverantörer och du räknas som certifierad Nagelterapeut till yrket.

Kursens pris och möjlighet till finansiering / avbetalning:
Examensdag läggs upp i samråd med elev efter avslutat och godkänt teoretiskt prov

Totalpris Certifierad Nagelterapeut KOMBO inkl manikyr och gel, inkl moms:
30 500 kr (inkl moms).
Startkit ingår till ett totalt värde om 14 500 kr, där även REQ professionell elfil och bits ingår.

Vi samarbetar med både Klarna och Medical Finance.
De kan hjälpa till med finansiering och delbetalning. Vill du avbetala med Klarna, kontakta oss för vidare info.

För Medical Finance avbetalningsplan, ansök här: www.medicalfinance.se Information Manikyr Information Gel Information Akryl

Passar inte den schemalagda utbildningen dina tider?
Vi erbjuder även individuellt anpassade utbildningar.

Fråga oss så hjälper vi till att hitta en lösning som passar dig! Kontakta oss gärna på telefon:0270-24 19 68 eller  070-775 70 52
Mail: skolan@fakefactory.se

Vi välkomnar dig till världens roligaste bransch – Nagelbranschen!

Här kan du skriva ut anmälningsblankett: Kursanmälan

Fyll i, skriv under och skicka in blanketten till: Fake Factory, Kungsgatan 25, 82630 Söderhamn. Det går också bra att fylla i formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan: