BioRepeel med 35% TCA – kemisk peeling

BioRePeel

Är du ute efter en jämnare hudton som skapar ett inre glow, som syns på ytan?
Vill du se ut som den bästa versionen av dig själv?
Boka här: https://fakefactory.onlinebooq.se/

Du behöver inte leta längre! BioRePeel är en innovativ och prisvinnande unik behandling som är revitaliserande och peelar på djupet med den aktiva syran TCA (35%).

Tack vare sin exfolierande och keratolytiska effekt främjar den cellförnyelse och djupgående stimulans för att motverka effekterna av hudens åldrande, pigmentering och ärrbildning (acne).

Den innehållsrika mixen av avancerade ingredienser placerar BioRePeel på en helt egen nivå, jämfört med konkurrenterna.
BioRePeel har den perfekta sammansättningen för motverkande av anti-ageing på grund av sitt innehåll av de essentiella aminosyror och vitaminer din hud behöver. Peelingen innehåller så mycket som 35% TCA och även GABA, som är muskelavslappnande och ger synbart minskade linjer och rynkor (naturlig botox).

Vidare är behandlingen passande för yngre hud som plågas av acne och blackheads med skador i vävnad/ärrbildning.

BioRepeel kan liknas vid PRX-T33 men har 2% mer TCA samt är mindre kännbar. Det är den nya generationens TCA-peel för alla hudtyper och åldrar.
Det unika att den inte orsakar ”frosting” eller fjällande hud, och behandlingen kan utföras under alla årstider utan att orsaka känslighet för solljus. Den når dessutom lite djupare och kan verka på en annan nivå än en klassisk AHA-peeling.

BioRePeel TCA är en nålfri antiage-behandling som passar alla hudtyper.
Det här är ett mellanting mellan filler och kemisk peeling – eftersom det är en behandling som arbetar hudföryngrande motverkar rynkor, torrhet, slapphet och ojämn pigmentering.

BioRepeel/PRX-T33 används för att motverka och reducera:

-Främjar cellförnyelsen genom att exfoliera hudens översta lager
– Minskar porer
– Rengör och syresätter huden
– Stimulerar kollagenproduktionen
– Minskar pigment/melasma
– Anti-aging effekt och minskar fina linjer
– Behandlar akne
– Återfuktar huden

BioRePeel är klassad som en medicinteknisk produkt som är CE-märkt med internationell patent. Behandlingen går utmärkt att kombinera med microneedling.

Tack vare den unika sammansättningen slipper du även fjällande, rodnande hud och överkänslighet mot sol. Dessutom kan du gå direkt till jobbet eller vara i andra sociala sammanhang utan att ha synliga efterverkningar av behandlingen, förutom de positiva effekterna av denna (i normala fall) behandling med avsevärd styrka och effekt.

Förklaringen ligger i BioRePeel´s aktiva ingredienser som penetrerar och interagerar med huden på cellulär nivå. TCA-peelingen bidrar till cellförnyelse samt stimulerar hudens egna tillväxtfaktorer vilket förbättrar huden direkt och även på sikt.

Kemisk peeling är en metod som förnyar huden med hjälp av syra. Syran löser upp den gamla huden så att kroppen bildar ett nytt, slätt och friskt hudlager i området.

Man kan utföra ytlig, medeldjup eller djup kemisk peeling för olika effekt. TCA (Triklorättiksyra) är baserad på klorerad ättiksyra och i sin rena form en starkt frätande syra.

BioRePeel är en TCA-peeling på 35%, som är av starkare sort. Det är en peeling som är unik i sin sammansättning och resultat. Vidare är den klassad som en medicinteknisk produkt och är CE-märkt med internationellt patent.

BioRepeel är dessutom möjlig att kombinera med microneedling.


Så här går behandlingen till med BioRepeel:

 • Make up avlägsnas och ansiktet rengörs noggrant. 
 • Sedan appliceras BioRepel punktvis över huden. Peelingen masseras in i huden tills den är absorberad till fullo. Sen får peelingen verka några minuter, beroende på din hudtyp.
 • Peelingen avlägsnas. 
 • Vi avslutar med ett lugnande, vårdande serum och en skyddande kräm.

För bästa och mer långvarig effekt, bör behandlingen upprepas 3-6 ggr med 1 vecka – 10 dagars mellanrum. Vi erbjuder en prisvärd kur om 3 ggr till reducerat pris. Se nedan.

PRIS: 1500:-/behandlingstillfälle eller paketpris 3 ggr kur, för 4000:-

Att tänka på innan/efter:

 • Avsluta eventuell retinolbehandling minst 15 dagar innan behandling med BioRepeel.
  Efter avslutad behandling kan användningen av retinol återupptas, men vänta minst en vecka efter sista behandlingstillfället.
 • Avstå från behandling med BioReel direkt efter rakning eller vaxning (ej samma dag).
 • Obs! Du får ej vara gravid eller amma
 • Du får inte vara solbränd i ansiktet eller använda parfymerade produkter i huden samma dag som din peeling.
 • Du får ej genomgå behandlingen om går på antibiotika-kur eller om du äter aknemedicin (måste vänta 1 resp 6 månader efter avslutad behandling).
 • Du får ej ha öppen/skadad hud/sår
 • Undvika solen under 48 tim efter behandlingen, samt ej bastu/träning ansträngande aktivitet samma dag.
 • Du som har mörk hudton bör ej använda TCA-peeling då det kan orsaka ojämn pigmentering av huden.

Boka din peeling här: https://www.bokadirekt.se/places/fake-factory-34996

Ring och boka tid nu