Kemisk Peeling, ansiktsbehandling

Länk till vår bokningstjänst med behandlingar och prislista: https://fakefactory.onlinebooq.se/

KEMISK PEELING med AHA-syra

Dag efter dag exponeras vi för faktorer som påverkar vår hud, t ex UV strålar, stress, rökning och hormonförändringar. Dessa faktorer påverkar vår hud och kan ge oönskade hudförändringar som försämrad hudtextur, stora porer, akne och pigmentförändringar. Kemisk peeling förbättrar avsevärt hudens utseende genom att eliminera det yttersta hudlagret på ett kontrollerat sätt samt accelerera cellförnyelsen. Vi erbjuder olika typer av kemisk peeling från FILLMED by Filorga, baserat på din hudtyp och dina önskemål.

 

INFÖR BEHANDLINGEN

Uppge till din behandlare om du använder några läkemedel eller annat av betydelse. Män bör vara så nyrakad som möjligt, men inte rakade samma dag. Behandling genomförs inte på en solbränd eller av övriga orsaker irriterad hud.

 

SÅ GÅR BEHANDLINGEN TILL

Behandlingen inleds med en noggrann rengöring. Sedan appliceras den kemiska peelingen med en pensel. Styrkan på peelingen avgörs av vilken hudtyp man har och vilka tillstånd som ska behandlas. Peelingen verkar i några minuter, och avlägsnas sedan med hjälp av en pH-neutraliserare. Därefter appliceras en återfuktande mask följt av ett individuellt anpassat serum och kräm. En serie av kemiska peelingbehandlingar eller kombination av andra behandlingar rekommenderas för att uppnå bästa möjliga resultat. Våra behandlare hjälper dig att hitta rätt upplägg för just dig.

 

EFTER BEHANDLINGEN

Efter en peelingbehandling kan en rodnad uppstå och huden kan fjälla lätt. Det är viktigt att inte utsätta huden för direkt solljus veckan efter behandlingen. Vid vistelse utomhus ska kräm med hög solskyddsfaktor användas. Tveka inte att kontakta din behandlare om du har några funderingar kring eftervården.

 
 

FILLMED PEELINGS

FILLMEDs peeling rekommenderas för behandling av åldersfläckar, fina linjer och rynkor samt återsälla lyster och förbättra hudtextur. FILLMEDs peelingar är hudvänliga, även för känsliga hudtyper, och har även en återfuktande effekt. Varje behandling skräddarsys efter aktuellt behov.

Fillmed by Filorga Kemisk peeling

Peeling från Filorga består av tre skräddarsydda produkter: Time Peel, Bright Peel och Light Peel som innehåller 5 olika syror för att passa alla hudtyper: Glukonolakton (PHA), Glykolsyra, Fytinsyra, Citronsyra och Mandelsyra.

FILLMEDs peeling rekommenderas för behandling av åldersfläckar, fina linjer och rynkor samt återställa lyster och förbättra hudtextur. FILLMEDs peelingar passar även för känsliga hudtyper och har en djupt återfuktande effekt. Varje behandling skräddarsys efter aktuellt behov.

LIGHT PEEL
45 minuter
Innehåll: Glukonolakton & mandelsyra (20%)
Indikationer: Hudton & lyster
pH: 3

En djuprengörande och cellstimulerande ansiktsbehandling med AHA-peeling och mask. I denna behandling ingår en rengöring, AHA-peeling, mask och avslutande produkter anpassad efter hudtyp samt produktrekommendation.

TIME PEEL
45 minuter
Innehåll: Glykolsyra (AHA) & Glukonolakton (50%)
Indikationer: Rynkor & slapp hud
pH: 1

En djuprengörande och cellstimulerande ansiktsbehandling med AHA-peeling och mask. I denna behandling ingår en rengöring, AHA-peeling, mask och avslutande produkter anpassad efter hudtyp samt produktrekommendation.

BRIGHT PEEL
45 minuter
Innehåll: Glukonolakton, fytinsyra, citronsyra & glykolsyra (50%)
Indikationer: Åldersfläckar & melasma
pH: 1.5

En djuprengörande och cellstimulerande ansiktsbehandling med AHA-peeling och mask. I denna behandling ingår en rengöring, AHA-peeling, mask och avslutande produkter anpassad efter hudtyp samt produktrekommendation

Ring och boka tid nu