Nagelterapeut-utbildning

Lilly Nails Diplomerad Nagelterapeut 

 

Lilly Nails Academy Söderhamn – gå en professionell Nagelterapeututbildning

Våra utbildningar passar både för dig som vill starta en ny yrkeskarriär men även för dig redan certifierade Nagelterapeut som önskar vidareutbilda dig i annat material eller andra kompletterande utbildningar inom exempelvis teknik och dekoration.

Lilly Nails Certifierad Nagelterapeut 

Med ett Lilly Nails Diplom öppnas alla dörrar. Vår utbildning är godkänd av både SANSA och Seyf, vilket säkerställer en kvalitativ utbildning med alla möjligheter att jobba i Sverige och utomlands. Det innebär även att man blir behörig att handla produkter från alla professionella leverantörer och distributörer i Sverige.

Målsättningen med våra utbildningar är ge våra elever en god grund med en hög kunskapsnivå i hur händer, naglar och nagelvård fungerar. Allt för att skapa goda förutsättningar för behandlingar, försäljningsmöjligheter och service. Samtidigt vill vi sätta fokus på det som verkligen på lång sikt är viktigt för att få vackra välvårdade händer och naglar. Vi tror på en livslång utveckling inom detta yrke. Vi erbjuder utbildningar på alla nivåer för både nybörjare och proffs. Våra skolor finns runt om i landet med höga krav på våra lärare, som alla har god erfarenhet av yrket.

Som privatskola strävar vi alltid efter att tillgodose individuella behov och hitta anpassade lösningar för våra elever. Efter utbildningen arbetar våra säljare och återförsäljare med att serva dig som kund. Vi håller dig uppdaterad och erbjuder dig att ständigt utvecklas med oss.

Pris: 34 900 kr inkl moms. Produkter till ett värde av 8 500 kr ingår i kurspriset.
Vi erbjuder utbildning inom Gel & Invicta samt Akryl.

Våra inplanerade utbildningar 2022:

  • 7/2  Start Diplomerad Nagelterapeut utbildning
  • 17/6 Start Diplomerad Nagelterapeut utbildning
  • 17/9  Start Diplomerad Nagelterapeut utbildning

Lilly Nails Nagelterapeut, inkl Manikyrutbildning – Kursupplägg:

Vi har 1-2 lektioner per vecka. Viss teoretisk utbildning kan förekomma via online.
Klicka här för information om upplägg och innehåll: Lilly Nails Nagelterapeututbildning

Passar inte den schemalagda utbildningen dina tider? Vi erbjuder även individuellt anpassade utbildningar. Fråga oss så hjälper vi till att hitta en lösning som passar dig! Kontakta oss gärna på telefon:0270-24 19 68 eller  070-775 70 52
Mail: skolan@fakefactory.se

Vi välkomnar dig till världens roligaste bransch – Nagelbranschen!

FINANSIERING:
Vi samarbetar med både Klarna och Medical Finance.
De kan hjälpa till med finansiering och delbetalning. Vill du avbetala med Klarna, kontakta oss för vidare info.

För Medical Finance avbetalningsplan, ansök här: www.medicalfinance.se Information Manikyr Information Gel Information Akryl

Här kan du skriva ut anmälningsblankett: Kursanmälan

Fyll i, skriv under och skicka in blanketten till: Fake Factory, Kungsgatan 25, 82630 Söderhamn. Det går också bra att fylla i formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan:

 
Sansa-godkänd nagelterapeututbildning seyf godkänd nagelterapeututbildning Nagelterapeututbildning REQ Nagelterapeututbildning Light Elegance Nagelutbildning