Lash Lift

Boka tid

LASHLIFT – naturligt böjda fransar som håller!

För dig som inte vill ha eller kan ha fransförlängning är denna behandling ett alternativ som leder till naturligt böjda och fylliga fransar. Behandlingen är skonsam och dina ögon framhävs naturligt, utan att du ens behöver sminka dig på morgonen.

VARFÖR LASHLIFT?

Böjer man upp fransarna från roten så öppnas ögat upp, man ser piggare ut och fransarna ser betydligt längre ut. Lash Lift är ett skonsammare alternativ till fransförlängning. Lash lift kräver heller inget kontinuerligt underhåll som en fransförlängning gör.

HUR GÅR DET TILL?

Fransarna fästs, strå för strå, varsamt och med noggrann precision runt en silikonrulle som ligger ovanpå dina ögonlock medan du blundar. Därefter appliceras 2 vätskor i omgångar som gör att dina fransar blir permanent böjda.

Behandlingen avslutas med att fransarna (och brynen om du önskar tillägg) färgas in för att förstärka intrycket av din Lash Lift. En Lash Lift-behandling tar vanligtvis ca 60 minuter inkl. fransfärg som ingår i priset. Önskar du även brynfärg och formning kan vi även hjälpa dig med det.

ATT TÄNKA PÅ INFÖR…

Kom helst utan smink kring ögonen, annars kom i god tid för att själv tvätta bort det

Första gången du gör Lash Lift hos oss utförs behandlingen enligt alla grundförutsättningar och de rekommenderade behandlingsmetoderna. Detta är för att säkerställa hur just dina fransar reagerar på vätskorna och att böjen anpassas till din naturliga längd på fransarna.

Andra gången kan man justera och ändra lite mer om man önskar ännu mer lyft.

ATT TÄNKA PÅ EFTER…

Undvik all form av Mascara och/eller rengöringsprodukter med olja i 48 timmar efter behandlingen. Gnugga ej på fransarna eller vidrör med fingrarna på dem. Undvik varma duschar och definitivt bastubad. Oljan och värme kan förstöra effekten av permanenten.

HÅLLBARHET

Din naturliga fransar omsätts och växer hela tiden. Din LashLift försvinner därför i takt med utväxten. Hållbarheten är väldigt individuell och beror på hur fort dina egna fransar växer och byts ut. Normalt är den naturliga fransens livscykel på 8 veckor. Hållbarheten för en fransböjning kan därför vara i allt från 6 upp till 12 veckor! Färgen mattas vanligen efter 4-6 veckor.

OBS! – Fungerar endast på naturliga fransar (ej extensions).