Utbildning Lash & Brow Lift Kombo

Här slår du två flugor i en smäll! Paketpris på två av de mest populära utbildningarna.

Både Lash och Brow Lift är enkla och skonsamma metoder för att få fantastiska naturliga fransar och bryn med innovativa behandlingsmetoder.

Dessa behandlingar erbjuder kunden en fin inramning både av fransar och bryn. Fransarna ser längre ut med en vacker böj och brynen blir lättstylade och håller formen hela dagen, vilket sparar kunderna både tid och besvär.
I tillägg kan man erbjuda färgning både av kundens fransar och bryn för att få en extra touch på slutresultatet. I kursen ingår vaxning och plockning av bryn samt färgning av fransar och bryn.

I utbildningen ingår både teori och praktik för att du ska få mesta möjliga behållning och nödvändiga kunskaper. Teoriutbildning sker på distans och det praktiska går vi igenom på skolan.

Utbildningen kräver inga förkunskaper och du kan börja arbeta med lash- och brow lift-behandlingar direkt efter genomförd utbildning.

Utbildningen är en heldag och du ansvarar för att ta med dig egen modell.
Efter genomförd kurs erhålls diplom.

Kurslängd: 1 dag 09.30 – 16.00

Startkit: Du får ett startpaket innehållande produkter och kurskompendie med allt du behöver för att komma igång. Värde ca 3500 kr ink moms.

Din investering: pris 8900 kr inkl moms 25%

Kursavgiften skall vara betald senast 3 veckor före kursstart. Vi samarbetar med Klarna och Medical Finance om du önskar deltbetala din kurs. Vänligen kontakta oss för mer info om detta.

Skolan är medlem i SEYF – Svenska Estetiskers Yrkesförbund.

Skicka oss ett mail om du önskar få mer information eller anmäla dig: skolan@fakefactory.se

Ring och boka tid nu