Spray Tan Utbildning

Alltid säsong för att vara brunbränd

🌞 Sikta mot en Strålande Karriär inom Spray Tan! 🌞

Drömmer du om att förlänga sommarlovet året runt och assistera andra att uppnå en fantastisk solkysst glöd? Då är vår Spray Tan-kurs det idealiska startskottet för din resa! Vår ekonomiskt fördelaktiga och genomgripande kurs är skapad för att ge dig alla nödvändiga färdigheter och insikter för att bli en certifierad spray tan-artist.

Varför Välja vår Spray Tan-kurs?

Balans mellan Praktik och Teori: Vår kurs erbjuder en harmonisk mix av teoretisk kunskap och hands-on upplevelse. Du kommer att skaffa dig en djup förståelse för de vetenskapliga principer som styr spray tan och lära dig de mest effektiva teknikerna för att applicera den perfekta solbrännan.

💡 Flexibel Inlärning: Vi är medvetna om att din tid är värdefull. Vår halvdag med praktisk träning i vår toppmoderna skola kompletteras av teoretisk undervisning som kan följas på distans. Vi möjliggör anpassad inlärning efter din tidsram.

🌺 Startkit Inkluderat: För att hjälpa dig att komma igång på rätt fot, inkluderar vår kurs ett startkit med kvalitetsprodukter för spray tan. Det ger dig möjlighet att direkt erbjuda professionella behandlingar efter avslutad kurs.

💰 Prisvärd Kurs: Hög kvalitet behöver inte vara dyrt. Vår kurs är erbjuden till ett mycket överkomligt pris, endast 9 900 kr inklusive startkit. Det finns inga dolda avgifter, och din investering återbetalas snabbt när du börjar erbjuda spray tan-behandlingar.

🎓 Certifierad : Efter fullföljd kurs kommer du att erhålla en auktorisation som intygar din kompetens som professionell spray tan-artist. Det kommer att förstärka din trovärdighet och förtroende bland dina klienter.

Oavsett om du är ny inom branschen eller har tidigare erfarenhet inom skönhetsvård, så erbjuder vår Spray Tan-kurs dig möjligheten att blomstra inom en spännande och givande karriär. Solkysst hud är alltid efterfrågad, och behovet av spray tan-behandlingar ökar stadigt.Så, tveka inte längre! Ge din karriär den solskensstart den förtjänar och registrera dig för vår kurs idag. Bli experten bakom varje strålande solbränna!

Ta gärna kontakt för ytterligare information och anmälan. Vi ser fram emot att hjälpa dig att stråla i din nya karriär!

Investera i en framtida inkomstmöjlighet – endast 9 990 kr för hela kursen, inklusive startkit!

1/2 dag praktik på skolan i kombination med teoretisk utbildning på distans.
Tid: 9.00 – 13.00 eller 13.00 – 17.00
Du behöver inga förkunskaper.

Kontakta oss för mer information och anmälan. Vi ser fram emot att hjälpa dig att blomstra i din nya karriär!

Maila oss för mer info och anmälan: skolan@fakefactory.se

Ring och boka tid nu