Nagelförlängning

Nagelförlängning

På Fake Factory jobbar vi med både akryl och gelé och vi använder enbart högkvalitativa märkesprodukter av rang: Främst arbetar vi med det svenska kvalitetsmärket REQ.
Men även andra märken som amerikanska NSI, CND, Light Elegance, OPI, Zoya mm.
Vi erbjuder också klassisk manikyr och gelélackning (gel-polish).

Naglar

På salongen finns både erfaren nagelspecialist (d v s, kan alla material på marknaden: akryl, gelé, Extreme och glasfiber/silke) och ibland erbjuder vi tider hos elever som är under utbildning.

Hos oss kan du få naglar i klassisk fransk manikyr, stilrena mandelformade med naturlig lackning eller lyxigt rött. Eller kanske du vågar dig på stilettos med en mega-bling!

Alla former, längder och utseende enligt ditt önskemål.

 

KLICKA HÄR för priser och bokning

 

Akryl eller Gelé?
Det är oftast frågan om smaksak, men vi utgår i grunden från dig och din livsstil. Generellt kan man säga att akryl är hårdare än gelé, men akrylen är till skillnad från gelén, porös, d v s akrylen drar åt sig vätska och kan vara lite hår mot den egna nageln. Vi utgår alltid från kvaliteten på dina egna naglar och din livsstil.

Arbetar du mycket i och med vatten kan gelé vara att föredra. Är du en sån som slår i naglarna mycket kanske akryl är svaret. Många gånger får man pröva sig fram.
Idag är det gelén som är mest utspridd och det är främst p g a att den är lite enklare att jobba med och att gelén är luktfri, vilket föredras av många salonger. Därmed inte sagt att gelén är harmlös. Man måste alltid vara försiktig när man arbetar med båda dessa materialen för att inte utsätta dig som kund för onödig exponering av materialet på hud eller nagelband.

Hos oss kan du alltid känna dig säker när du gör dina behandlingar hos oss! Vi sätter våra kunders hälsa och säkerhet främst.

NAGELOLJA – A och O för dina naglar

Varför ska man använda nagelolja?
Nageln är känslig för uttorkning och kan då lätt upplevas skör och benägen att flisa sig. När man använder nagelolja fylls alla de fina nagelskikten med olja och håller vatten undan från att tränga in i dina naturliga naglar. Vatten är extremt uttorkande för naglarna. För dig som är mycket i vatten är det extra viktigt att använda nagelolja, minst 2 ggr/dag.

Går det lika bra med olivolja? Nej tyvärr gör det inte det. Eftersom nagelns ca 100 lager är så enormt finporiga kan inte vanlig olja tränga igenom. Nagelolja är extra sammanpressad och molekylerna i nagelolja är mycket mindre än i vanlig olja.

Olja in dina naglar minst en gång om dagen för att behålla styrka och flexibilitet i dina naturliga naglar.

BOKA HÄR

Vi håller även Nagelterapeututbildningar, läs mer HÄR